30/05/21

Lukašenko tulevik tundub Ukrainast helgem

Võrreldes Ukrainaga pole Lukašenko tulevikul üldsegi viga. Käib ausalt oma sotsialistlikku teed ja loogikat pidi, kuni see vähegi võimalik. Ühtpidi riigikeskse majanduse kogu ebaefektiivsus, sovhoosiorjus, ligipääsu puudumine lääneturule, isikuvabaduste puudumine, püss kuklas majandamine ja vabaduste piiratus.

Teistpidi, peksis 90ndatel kriminaalid laiali, ei lasknud riiki ega ettevõtteid laiali tassida. Moderniseeris tööstuse, neljarealised teed oblastikeskusteni, ilma euroabita. Valgevenes on väga mitmekesine majandus, mis toidab oma rahva ära.

Nüüd võidakse anda korter ja personaalpension..kes teab, võibolla pühitsetakse nt aunimetusega Grigori Zemleprinosets (uusmaatooja) vms.

Võrreldamatult parem Ukrainast. Kus nende kõigi maade demokraatide tegelemiste ja valgete kinnastega välisriikide tagajärjel riik on lõhki kistud kodusõjas. Paljaks varastatud korduvalt omaenda nomenklatuuri-oligarhide poolt nii, et ei taha teda keegi ei läänes ega idas, v.a. turu ja tooraineripatsina.

Kui midagi on õppida A.G. Lukašenkolt, siis järjekindlus ja truuks jäämine oma ideaalidele, olgugi nemad erinevad, on igal juhul rahvale parem ja stabiilsem konjuktuursest müüdavusest. Justnagu naisel peab keha koos püsima, mitte ainult kurvidest koosnema, nii ei saa ka poliitika ainult pööramistest ja lammutamistest koosneda, ilma ehitamata ja säilitamata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...