18/09/18

Kas suvelavastus "reformierakonna kaotus" on etteplaneeritud samm teel riigisotsialismile?

Kas nn. süvariigi etendatava suvelavastuse "reformierakonna kaotus" taga pole tegu millegi palju suuremaga?

Näiteks, inimeste sügavasse riigikapitalismi / riigisotsialismi orjusse lükkamise etapiga. Kapitaliturg kinni, järgnevas üldises kiratsemises pakutakse suure lärmiga üksikuid "tasuta" hüvesid. Niiditõmbajate tegelik soov on hoopis muu - põlistada tööjõu ülemaksustamine.

Süvariik liigutab justkui tantsusammul: kaks edasi - üks tagasi. Rahvas on alatises segaduses, ei tea keda valida jne. Seal kus kabinettides on sotsialismi tõukamise sammud ammu selged ja kokku lepitud.

Selleks pannakse vahepeal näiline oponent Keskerakond näiliselt võimule. Räägib suure suuga tööinimese maksukoormusest, teades ise hästi et 100 miljoniga keegi ei muuda majanduses midagi olulist. Ega ka maksusüsteemis. Seejärel saab õigustada: "Aga me ju hoiatasime, kuid te ise tahtsite tasuta sõita". Sel juhul reformierakonna taandus on sissearvestatud kaotus.

Järkjärgulise riigisotsialismi teel ei paranda tegelikult tööinimese olukorda mitte keegi. Vaid käibki eelkäijate tehtud ebaõiglase tööjõumaksude süsteemi tsementeerimine. Vahe-etapi põlistamine, seal kus palju hullemad on alles ees.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...