10/11/17

Valimistulemus


Parteilased, keda valiti tagasi, saavad aga valehäbita edasi inimestele lagipähe lasta. Vastutusest on nüüd vabastatud kõik võimukorporatsioonid, äravõtjate ühendpartei, inimvabaduste äravõtjad ja erasektori väljasuretajad. See käsilaiutav tuim enamus, kes käis suurparteisid ja kilekottidega mehi tagasi valimas, peabki ükskord vastutama. Kuna valijad neid heaks kiitsid, siis need, kes inimesi ära kasutavad, midagi eriti riigi poolt vastu andmata, on ühed tublid ja kavalad mehed. Küsi aga tuimade armeelt Euroopa tasemel makse, paku vastu inimese arvel äärmuseni koonerdavat, ülisuure omaosalusega sotsiaalselt impotentset säästu-juturiiki. Ja kõik korras, rahvas käib maksude kaudu teile väga laia kraavi kaevamas. Parteilasi tuleb võimalikult heldelt premeerida. Ja väga hea majandamise eest ordeneid anda.

Niisiis, lgp. valijate enamus, te olete end ise nüüd vastutusele võtnud. Kellel vaja, käigu vahepeal Lätis ära. Ja see, lgp. valijad, on alles teie esimene löök teie endi pihta. Järgmiste riiklike laiutamiste ja miljonivõlgade arved on juba tulekul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Muutushüvitis, kuidas muutusi väärikalt korraldada?

On teada, et avalikkus on väga lahkumishüvitiste vastu. Aga vaatame natuke kaugemale. Mul tuli üleeile mõte, kuidas aidata riiki tegelikult ...