25/09/21

Miks kliimast tegelikult palju räägitakse?

Tegelikult on kõigil firmadel võimalus kohelda tööjõudu palju paremini, seal kus üldine inimkohtlemine pimestatud kliimaaktivistide tõttu veelgi halveneb. Anonüümne suurkapital on kaval.


Miks anonüümne suurkapital ja selle teenistuses olev meedia eksitab ja suunab inimesed kliimastreikidele jm tühiteemadele? Et jumala pärast ei hakataks arutama tegelike majandusteemade nagu näiteks töölise langeva heaolu üle. Näiteks palga, töötingimuste, puhkuse, oma päeva äraandmise eest vähese vastuanni, tööpäevade pikkuse, pensioni, kodanikupalga ega teiste tõsiste teemade üle. Pimestatud, kättesaamatu ja ei tea kelle kliimaeesmärgi üle jaurajad ei hakka siis tõsiseid majandusteemasid segama. Ja saavad üsna pea aru, et streikimine on mõttetu. Las aga arutavad alaealise mõttelaadiga thunbergide ettedikteeritud tekstide järgi parem tühitsirkust oma tegelike õiguste vähenemise ja sotsiaalkaitse asemel. Nii nagu kommunistid tahtsid inimestest teha lambakarja, kes ei tea oma päritolu kui nad usust ilma jätta. Kliimaajupesu eesmärk on inimesed ka oma tegelikest õigustest ja sotsiaalkaitsest ilma jätta. Et saamatu neokommunistlik bande ei peaks vastutama selle eest, millega ta toime ei tule, ehk sotsiaalsete õiguste tegelik tagamine, heaoluriikide ehitamine ning käigushoidmine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...