08/04/23

Aeglustage, siis tulevad kvaliteet ja tervis!

Inimene tuleb pühadusest ja läheb sinna tagasi. Looja ja loodu mõlemad on pühad. Niisiis, inimene on püha ja ka teine inimene. Sinu naaber ja see kole tegelane üle tänava näiteks ka.

Inimese sees on kõik, mis temaga juhtub. Universum töötavat juba mõtte tasemel ja kavatsuse vibratsioonist alates. Kui mitte veel peenemast algest! Tahtele eelneva energia korrastatus ja tihedus on tahte väljenduse kvaliteet ehk kõik asjad mis sa teed

Mitte kirvehoop nagu mõni jõmm või lihunik arvab. Vaid juba enne, kui sa tööriista kätte võtad, on tulemus paigas. See oleneb su peenenergiast, kuidas halg tuleb, peale puu ja kirve. See kuidas sa keskendud, hingad, ja joonistad energia, on ka halg. 

Inimese kätes on tähistaevas, avastas üks ülitajuga inimene (ekstrasenss). Niipalju siis puulõhkumise vaimsetest alustest, mis ei ole raketiteadus.

Kui Sa tahad et Sul läheks paremini, alusta enda seest. Paranda enda mikrokosmose kord Jumala abil, vähenda enda vahet looduse ja Loojaga. Kuna päris kokku viia ei saa. Kiire rütm on kuradist, Jumala rütm on aeglane. Aeglustage enda tegevust. Miks kvaliteet sünnib aeglaselt? 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...