31/10/18

Taani rahapesumasina vilepuhuja parlamentääride ees

Parlamentäär: Milline nägi välja teie klient ja töö?

Pangamees: Griša tuli karusnahast kasukaga. Pani kilekoti lauale. Kust sularaha pärines, ei tea. Siis tulid Stjopa ja Leonid juba suuremate kohvritega. Kõige lõpuks tuli tumeda peaga Valentin. Kõik täitsid kliendiankeedid. Pidasime teenustasu kinni. Kuna mul sai tööpäev läbi, andsin nad üle Stefanile privaatkundede osakonnast. Ise läksin golfi mängima. Õhtul lugesin, et avastati rahapesu. Kui kahetsusväärne meie mainele!

Parlamentäär: Mida te tahate teha selle ärahoidmiseks?

Pangamees: Edaspidi tahame klientidega veel rohkem kohtuda, et neid paremini tundma õppida. Selleks teeme golfimurul kliendipäeva. Stefan Brunnelius paneb pärast restorani kinni, kuhu on üüritud limusiin. Talvel viime viie tärniga suusakuurorti. Mina toon kinkekaardid juveliiri juurde ja eralennuki tundideks. Me ei saa lõputult rahapesu avastamiselt kokku hoida, vaid peame pidevalt pingutama oma klientide rahulolu nimel. Siis on hea olla ka niikaua kuni boonused laekuvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...