16/09/19

Kliimast lobisemine tegude asemel

Mida rohkem auratakse pseudoteemadel, seda rohkem on suured kombinaatorid rahul. Siis ei puudutata tegelikke poliitilisi küsimusi, nagu töötaja ja riigi vale tulujaotus, mida pakkuda sajale tuhandele maalt lahkunule tagasitulekuks, töötajatele ebaõiglane maksurežiim, sotsiaalne alaareng (12-16% riigi sotsiaalkulutusi normaalse 24-26% asemel riigieelarvest), ülimadalad pensionid, olematud hooldajatasud, mis ära unustati jne.

Ah et kõik ei olegi lõpuni veel ära pimestatud, kõlbluseta, vaeseks riigistatud? Äkki mõni lollitatu ei usugi et tööinimesel hakkab EKREst või teistest parteilastest soojem ja valgem. Paluks veel viissada ajalehetäit tühja lora liberalismi ja konservatismi heitlusest. Kas ikka liiga vähe reforme, või on reformid üldse saatanast. Kondoomidest ja abortidest ka! Ideoloogiliselt laadimata kodanikke ei tohi olla! Äkki näevad estosotsialismi ja neobolševismi riismete süsteemitu kuratlikkuse läbi ja hakkavad veel tegelikke küsimusi küsima!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Muutushüvitis, kuidas muutusi väärikalt korraldada?

On teada, et avalikkus on väga lahkumishüvitiste vastu. Aga vaatame natuke kaugemale. Mul tuli üleeile mõte, kuidas aidata riiki tegelikult ...