14/10/19

Marksismi mõju vähendamiseks tasub konservatiividel just vähemusi tunnustada

Jaheda peaga ja matemaatiliselt võttes üks 5% vähemus ei mõjuta iivet, rahvuse juurdekasvu või hääbumist mitte kuidagi. Otsustab see, mida teeb 95%. Just siin on raskus ja kulu: palju katkisi peresid. Ja komme otsida süüdlasi ennekõike väljastpoolt ja kõigist teistest peale enda.

Vähemustele võiks julgelt võrdsustada kõik tsiviilõigused sh kooselu peale abielu nimetuse, üldse ühiskonna pärast kartmata. Miks on see kasulik? Sellega võetaks uusmarksistidelt survevahend selle vähemuse nimel esineda, milleks matemaatiliselt niigi pole alust. Lõpeks ära see matemaatiliselt tähtsusetu vähemuse kasutamine inimkilbina selleks, et igasuguseid draakonlikke seadusi (vihakõne jms) õigustada. Inimesed saavad oma elude ja kooseludega rahus edasi minna.

Nii paradoksaalne kui see ka ei tundu, oleks konservatiivide jaoks poliitiliselt tark samm vähemuste õigusi (sh kooselu, mitte abielu) täielikult tunnustada, selleks et marksismi mõju vähendada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Muutushüvitis, kuidas muutusi väärikalt korraldada?

On teada, et avalikkus on väga lahkumishüvitiste vastu. Aga vaatame natuke kaugemale. Mul tuli üleeile mõte, kuidas aidata riiki tegelikult ...