19/01/19

Naiste marss viib nad pärast ikka poodi

Osa daame on sügavalt huvitavad. Neile on kindlasti mõtet anda kõrgharidust, valimisõigust jne. Mis aga õieti suureneb, kui kõigi naiste kõiki õigusi suurendada? Esiteks segadus. Nad hakkaksid laiendama oma ebaküpsust, ahnust ja üksteisega kisklema. Üks osa ahnet ussisugu viib marsil saavutatu kohe kingapoodi ja kaubamajja, ilusalongi või kosmeetikapoodi!

Kuid kas ahnus pole kaduvus? Kas poleks ausam siis marsipäeval ja naistepäeval teha üks väike allahindlus? See marss hõreneks kohe u. poole võrra. Väheneks jutt poliitiliste õiguste sõltuvusest bioloogilisest soost. Seal kus marsi tulemuse viiks nad pärast ikka poodi.

Ei teagi, kas ongi mõtet seda võõrast trumpivastasust nii palju kaasa teha. See on aktivistide lõbu ja kasu. Teistele aga ärakasutamistragöödia, kus segaduses naised tunnevad korraks end kuhugi kuuluvana. Neile müüakse eneseteadvust aga saadakse segadus ja egoism. Eneseaustust õhutavat irvitav saatan ise: naudi, ole nii loll kui ise tahad, ära mitte püüagi oma ninast kaugemale näha, jookse endasse kinni.

Jah, peeglisse vaadates, tõelise paaride või sugude leppimise tee võib olla pikk ja väga raske. Andestada tuleb kõigepealt iseendale, paluda kõikevägevamat ja luua universumiga tasakaal. Siis on asjadel eeldust edaspidi paremini õnnestuda. Kui saab kortsudevastase kreemi osta allahindlusega, on see kindel märk, et asutakse leppimise teele ka D. Trumpiga. Osa naisi saab kindlasti sellest aru ja järgneb sellele instinktiivselt. Kui palju neist jõuab usu ja väärika meheni, kelle alla heites olla õnnelik ja tasakaalus? Vähesed. Las marsivad parem kingapoodi. Mehed, ostke nõudepesumasinad. Kust neid väärikaid mehigi võtta ? Miks ei taastooda ühiskond moraali, tõelisi mehi ja naisi? Naised ju otsustavad, kes paljuneb.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Onu Remuse loomade koostöö

Rebaseonu, jänkuonu ja opossomionu hakkasid koos aidakatust parandama. Aga mitte nii, nagu praegused poliitikud,  et tulen hommikul tööle ee...